Институциональная среда государственно-частного партнерства в морских портах - Афанасьева, О.К. (Економічні інновації, 2013)
Досліджено структуру інституційного середовища державно-приватного партнерства в морських портах шляхом виділення елементів організаційного, економічного, правового, фінансового, інформаційного забезпечення, наявність яких дає змогу діагнозувати зовнішнє середовище партнерства та забезпечує його ефективну реалізацію.