Методичний підхід до створення стандарту позиціонування товару «підприємство» - Семененко, О.О. (Економічні інновації, 2013)
У статті обґрунтовано необхідність масового виробництва такого специфічного товару як «підприємство».Зазначена складність позиціонування цього товару. Запропонована методика стандартизації позиціонування товару «підприємство» для зміцнення його ринкової позиції.