Інформаційне забезпечення як інструмент прогнозування та планування переходу до сталого розвитку підприємства - Вольська, О.М.; Миколайчук, Н.С. (Економічні інновації, 2013)
Розглянуто вплив інформаційного забезпечення на сталий розвиток сучасного підприємства за умов використання таких економічних інструментів, як прогнозування та планування; виявлено значущість інформації для отримання кращих результатів управління діяльністю суб’єкта господарювання.