Витрати та ефективність діяльності суб'єктів туристичного бізнесу України - Воскресенська, О.Є. (Економічні інновації, 2013)
Представлено специфіку туристичного бізнесу в Україні. Розглянуто витрати суб’єктів туристичної діяльності України. Надано рекомендації по їх скороченню.