Методологические и психологические аспекты образования для устойчивого развития в России с учетом международного сотрудничества - Кужанова, Н.И. (Економічні інновації, 2013)
Пропонується авторська концепція екологічної свідомості у контексті принципів сталого розвитку, умови його формування і розвитку, аналізуються умови розвитку освіти для сталого розвитку.