Експрес-діагностика внутрішніх криз на підприємстві - Маслак, О.О.; Гром’як, О.Б. (Економічні інновації, 2013)
У статті визначено роль експрес-діагностики у процесі антикризового управління. На основі дослідження та узагальнення літературних джерел сформовано трактування поняття «експрес-діагностика внутрішніх криз на підприємстві». Розроблено послідовність здійснення експрес-діагностики внутрішніх криз на підприємстві, виокремлено етапи та розкрито їх зміст. Сформовано узагальнену класифікацію внутрішніх криз, що виникають на підприємстві.