Стратегічні пріоритети і механізми розвитку текстильної промисловості та її сировинної бази - Наумова, Л.М. (Економічні інновації, 2013)
Розглянуто концептуальні засади формування стратегії розвитку текстильної промисловості та її сировинної бази, яка може бути покладена у основу галузевих програмних документів. Визначено організаційно-економічні засади реалізації стратегічних напрямків розвитку.