Методический подход к оценке конкурентоспособности предприятия - Некрасова, Л.А.; Сакалы, В.Я. (Економічні інновації, 2013)
У статті представлено основні методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства, які допоможуть визначити рівень сталого розвитку України та її регіонів. За результатами проведеного аналізу запропоновано методичний підхід до оцінки конкурентоспроможності, сутність якого, полягає у використанні одиничного і комплексного показника конкурентоспроможності.