Стратегічний аналіз кредитно-інвестиційної діяльності комерційних банків України - Рогальська, Н.Г. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглянуто теоретико-методологічні основи формування інвестиційного потенціалу банківської системи України; проведено комплексний стратегічний аналіз кредитно-інвестиційної діяльності вітчизняних банків на прикладі ПАТ КБ «ПриватБанк».