Моделювання розвитку кооперації в агропромисловому виробництві південного регіону України - Ушкаренко, Ю.В. (Економічні інновації, 2013)
Розглянуто особливості моделювання розвитку кооперації. Встановлено, що модель кооперативу представляє собою відображення ефективно функціонуючої побудови складових блоків, здійснюваних на основі комплексної взаємодії певних факторів. Запропоновані методичні підходи щодо подальшої розробки й удосконалення моделей і систем стійкого розвитку кооперації на регіональному рівні.