Сплайн-функции для исследования и прогнозирования систем - Костадинова, С.Р. (Кибернетика и системный анализ, 2011)
Наведено формулу багатовимірного B-сплайну, деякі корисні дослідження в галузі лінійних трансформацій незалежних експоненціально розподілених випадкових величин, уявлення про їх щільність за допомогою багатовимірних експоненціальних сплайнів та їх застосування. Наведено ілюстрацію з відповідним прикладом.