Нова Дніпровська лінія укріплень в наративних джерелах XVIII – початку XIX ст. - Молдавський, Р. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2011)
Стаття присвячена відображенню Нової Дніпровської лінії укрвплень в наративних джерелах. Наголошується на обмежений характер як самих джерел, так і інформації що в них міститься.