Соціальний склад громад римо-католицької церкви на Півдні України в 20-30-х рр. ХX ст. - Ганзуленко, В. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2011)
У статті автором проаналізовано склад громад Римо-католицької церкви на Півдні України в 20-30-х рр. ХХ ст. З’ясовано соціальну належність, майновий стан, віковий склад громад, співвідношення віруючих чоловічої та жіночої статі, освітній рівень парафіян.