Цікаве дослідження фольклору Слобідської України - Іваннікова, Л. (Інститут народознавства НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Сумцов М.Ф. Дослiдження з етнографiї та iсторiї культури Слобiдської України. Вибранi працi / Упоряд., пiдготовка тексту, передмова, пiслямова та прим. М.М.Красикова.– Харкiв: Атос, 2008.– 558 с; 30 с., iл. (Серiя “Студiї з фольклору та етнографiї Слобожанщини”. Вип. 3).