«Папка 48»: політичне замовлення чи історичне джерело? - Кравченко, М. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2011)
Стаття досліджує нещодавно оприлюднений канадським істориком Т.Кузьо документ під умовною назвою «папка 48», аналізує його автентичність та значення для дослідження української історії кінця ХХ ст.