Українсько-російські відносини в контексті євроінтеграційної політики України - Шеретюк, О. (Політичний менеджмент, 2008)
У статті окреслюються проблеми і перспективи українсько- російських відносин в контексті євроінтеграційної стратегії України. Особлива увага звертається на висвітлення позицій двох країн щодо участі в такому регіональному інтеграційному об’єднанні, як Єдиний економічний простір.