Народні пісні з голосу Параски Павлюк - Дмитренко, М. (Інститут народознавства НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Народні пісні з голосу Параски Павлюк / Зібрав та упоряд. Василь Сокіл.- Львів, 2009.- 208 с.