Дослідники українського фольклору: невідоме та маловідоме - Коваль, Г. (Інститут народознавства НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Дослідники українського фольклору: невідоме та маловідоме.- К.: Видавець Микола Дмитренко, 2008.- 384 с.