Звітує Інститут чорної металургії ім. З. І. Некрасова (Вісник НАН України, 2001)
Президія НАН України розглянула питання «Про наукову та науково-організаційну діяльність Інституту чорної металургії ім.З.І.Некрасова НАН України». З доповіддю виступив директор установи член-корес пондент НАНУ В. І. Большаков.