80-річчя академіка НАН України М. П. Лисиці (Вісник НАН України, 2001)
15 січня виповнилося вісімдесят років видатному вченому-фізику, спеціалісту в галузі оптики і спектроскопії, Заслуженому діячеві науки і техніки України, лауреатові Державних премій України академіку НАНУ Михайлу Павловичу Лисиці.