70-річчя академіка НАН України С. В. Пелетминського (Вісник НАН України, 2001)
14 лютого виповнилося сімдесят років видатному фізику-теоретику, Заслуженому діячеві науки України, лауреату Державних премій України в галузі науки і техніки академіку НАН України Сергію Володимировичу Пелетминському.