70-річчя члена-кореспондента НАН України І. В. Комісарова (Вісник НАН України, 2001)
24 лютого виповнилося сімдесят років відомому вченому, завідувачеві кафедри фармакології Донецького державного медичного університету ім. М. Горького члену- кореспонденту НАН і АМН України Ігорю Васильовичу Комісарову.