70-річчя члена-кореспондента НАН України Я. Й. Бурака (Вісник НАН України, 2001)
15 березня виповнилося сімдесят років відомому вченому-механіку, Заслуженому діячеві науки України, лауреату Державної премії України та академічної премії ім. М. М. Крилова члену-кореспонденту НАН України Ярославу Йосиповичу Бураку.