70-річчя члена-кореспондента НАН України Ю. М. Сеньковського (Вісник НАН України, 2001)
20 квітня виповнилося сімдесят років видатному українському геологу, відомому вченому в галузі генетичної літології, теоретичної мінералогії, геологічної та геохімічної палеоокеанографії члену-кореспонденту НАН України Юрію Миколайовичу Сеньковському.