Звітує Інститут геологічних наук (Вісник НАН України, 2001)
Президія Національної академії наук України розглянула питання «Про наукову та науково-організаційну діяльність Інституту геологічних наук НАН України». З доповіддю з цього питання виступив директор інституту член-кореспондент НАН України П. Ф. Гожик.