60-річчя члена-кореспондента НАН України В. Б. Молодкіна (Вісник НАН України, 2001)
23 квітня виповнилося шістдесят років відомому вченому в галузі теорії твердого тіла і фізики металів, лауреату Державної премії України члену-кореспонденту НАНУ Вадиму Борисовичу Молодкіну.