Роль торгово-промислових палат у розвитку підприємницької діяльності - Шувалов, С.Є. (Економічні інновації, 2014)
У статті розглянуто закордонний досвід організації та діяльності торгово-промислових палат, їх роль у розвитку підприємницької діяльності та залученні інвестицій у національну економіку.