Новий болгарсько-український діалог - Георгієв, Г. (Слов’янський світ, 2014)
Рецензія на книгу: Болгарський фольклор Північного Приазов’я / збирач та упоряд. О. Червенко ; відп. ред. Л. Вахніна ; НАНУ, ІМФЕ ім. М. Т. Рильського. – Бердянськ, 2012. – 126 с. : іл.