Об асимптотических свойствах решений дифференциально-функциональных уравнений с линейно преобразованным аргументом - Пелюх, Г.П.; Бельский, Д.В. (Інститут математики НАН України, 2007)
Встановлено нові властивості розв'язків диференціально-функціонального рівняння x'(t) = ax(t) + bx(t − r) + cx'(t − r) + px(qt) + hx'(qt) + f1(x(t), x(t − r), x'(t − r), x(qt), x'(qt)) в околі особливої точки t = +∞.