Ю. Тютюнник у матеріалах Галузевого державного архіву Служби зовнішньої розвідки України - Котляр, Ю.В. (Історичний архів. Наукові студії, 2011)
Досліджені матеріали Галузевого державного архіву Служби зовнішньої розвідки України як джерельна база вивчення життя та діяльності генерал-хорунжого Ю. Тютюнника. Приділена увага характеристиці Першого Зимового походу Армії УНР.