Сучасна науково-технічна революція та її вплив на різні аспекти трудової діяльності людини - Коротяєв, С.І. (Історичний архів. Наукові студії, 2011)
Дана наукова розвідка присвячена вивченню впливу сучасної науково-технічної революції на різні аспекти трудової діяльності людини. Автор дійшов висновку, що високий рівень підготовки інженерно-технічних працівників є важливою передумовою для виходу із економічної кризи і подальшого науково-технічного прогресу.