Краківська історична школа в дослідженні українського історика - Моравець, Н. (Історичний архів. Наукові студії, 2011)
Рецензія на монографію: Сінкевич Є. Г. Краківська історична школа в польській історіографії. – Миколаїв : Вид-во ЧДУ ім. П. Могили, 2010. – 357 с.