Всеукраїнський Трудовий Конгрес як представницький орган українського народу в другій Українській Народній Республіці - Малюта, В.О. (Історичний архів. Наукові студії, 2011)
У статті проаналізовані передумови утворення Всеукраїнського Трудового Конгреса в часи другої Української Народної Республіки, вдалось частково відтворити особовий склад депутатів Конгресу, охарактеризувати їх настрої та законодавчі кроки цього представницького органа.