Джерела з історії української еміграції в Німеччині у фондах Архіву Федеральної Землі Берлін (Німеччина, Берлін) - Бурім, Д.В. (Історичний архів. Наукові студії, 2012)
Досліджено джерела з історії української еміграції в Німеччині у фондах Архіву Федеральної Землі Берлін.