Історія України в джерелознавчих дослідженнях З. Анусіка - Srogosz, T. (Історичний архів. Наукові студії, 2012)
Рецензія на монографію: Zbigniew Anusik, Studia i szkice staropolskie, Łódź 2011, Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, s. 853 (Збігнев Анусік. Старопольські дослідження і нариси (Лодзь, 2011))