Зарубіжний досвід підтримки малого інноваційно активного підприємництва - Лазарєва, Є.В.; Попова, А.О.; Бутенко, А.І. (Економічні інновації, 2014)
Розглянуто основні форми підтримки і стимулювання малого інноваційно активного підприємництва, які використовують в практиці розвинених країн світу.