Вдосконалення системи управління розвитком трудових ресурсів як головного критерію підвищення конкурентоспроможності агропромислового комплексу - Олійник, Н.М. (Економічні інновації, 2014)
Досліджено особливості проведення оцінки трудових ресурсів. Визначено основні шляхи удосконалення системи управління розвитком персоналу. Обґрунтовано необхідність використання економіко-математичних моделей для проведення об’єктивної оцінки рівня конкурентоспроможності працівників. Доведено необхідність враховувати рівень компетентності експертів робочої групи (комісії) при визначенні вагових коефіцієнтів показників оцінювання.