50-річчя члена-кореспондента НАН України А. Г. Білоуса (Вісник НАН України, 2001)
8 травня виповнилося п'ятдесят років відомому вченому в галузі неорганічної хімії та хімії твердого тіла, завідувачу відділу Інституту загальної та неорганічної хімії ім. В. І. Вернадського НАН України члену-кореспонденту НАН України Анатолію Григоровичу Білоусу.