Підприємства малого бізнесу в забезпеченні сталого розвитку - Пашкова, Н.С. (Економічні інновації, 2014)
У статті проаналізовано проблеми та показники розвитку сектору малого підприємництва у сучасній українській економіці, його роль в кон-тексті парадигми сталого розвитку. Висловлено пропозиції щодо реалі-зації даної концепції на підприємствах малого бізнесу.