70-річчя академіка НАН України А. А. Долінського (Вісник НАН України, 2001)
21 липня виповнилося сімдесят років відомому вченому і організатору науки, одному з найавторитетніших в Україні та за її межами фахівців у галузі теплоенергетики, тепломасообміну і теплотехнологій академіку НАН України Анатолію Андрійовичу Долінському.