80-річчя члена-кореспондента НАН України Б. М. Малиновського (Вісник НАН України, 2001)
24 серпня виповнилося вісімдесят років відомому вченому в галузі комп'ютерної науки і техніки, лауреату Державної премії України, академічних премій ім. С. О. Лебедєва та ім. В. М. Глушкова, Заслуженому діячеві науки і техніки України члену-кореспонденту НАН України Борису Миколайовичу Малиновському.