Алгоритм отримання комбінованого розв'язку за даними сучасних методів космічної геодезії - Литвиненко, М.О. (Кинематика и физика небесных тел, 2009)
Запропоновано метод отримання спільного розв’язку за результатами спостережень сучасних методів космічної геодезії. Розроблений метод базується на поєднанні нормальних рівнянь, отриманихпісля вторинної обробки РНДБ-, GPS- чи ЛЛС-спостережень, а також інформації про локальні прив’язки для станцій колокації. Розглянуто застосування методу на прикладі комбінації GPS- таРНДБ-спостережень геодезичного експерименту CONT02.