Функціонування термінів у працях М. Костомарова - Синиця, І. (Лексикографічний бюлетень, 2005)
У статті досліджено функціонально-стилістичні ознаки слів-термінів у наукових працях М.Костомарова, установлено закономірності та авторські особливості їх уживання в період формування наукового стилю, визначено способи експлікації значень термінів у тексті.