Лариса Григорівна Скрипник (1921-2004) - Симоненко, Л. (Лексикографічний бюлетень, 2005)
Лариса Григорівна Скрипник – відомий український учений, доктор філологічних наук, професор, лауреат Державної премії СРСР, наукова діяльність якої припадає на ІІ половину ХХ ст., з повним правом займає одне з почесних місць у славній когорті українських мовознавців названого періоду.