Григорій Михайлович Удовиченко (1917 - 2003) - Прядко, І. (Лексикографічний бюлетень, 2005)
Григорій Михайлович Удовиченко – доктор філологічних наук, професор – належить до тих відомих мовознавців, які основну свою наукову діяльність присвятили питанням лексикології та лексикографії, зосередивши увагу здебільшого на фразеологічних та фразеографічних проблемах.