Слов’янські корпусні студії - Демська-Кульчицька, О. (Лексикографічний бюлетень, 2005)
У статті зроблено огляд розвитку корпусних досліджень у слов’янських мовознавчих традиціях. Проаналізовано корпуси слов’янських мов, їхні типологічні характеристики, сферу застосування та коло лінгвістичних завдань, які виконують на їх основі.