Українська жестова мова глухих як об’єкт лексикографічної параметризації - Тищенко, О.; Кульбіда, С. (Лексикографічний бюлетень, 2005)
У статті обґрунтовано необхідність створення “Словника української жестової мови глухих”, означено корпус Словника, структуру словникової статті відповідно до специфіки матеріалу лексикографування – жестової мови глухих.