Лексикографічний бюлетень (Лексикографічний бюлетень, 2005)
Шановні колеги! Відділ лексикології та комп'ютерної лексикографії Інституту української мови НАНУ запрошує Вас до участі в збірнику наукових праць “Лексикографічний бюлетень”.