Засади створення корпусу української жестової мови глухих - Тищенко, О. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
У статті обґрунтовано актуальність і мету створення корпусу української жестової мови глухих як автономної комунікативної системи. Означено змістові, структурні, інструментальні й технічні принципи такої праці.