Алгоритм зняття омонімії типу «іменник-дієслово» в англійській мові та імплементація його в програмному продукті - Курстак, С. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
Актуальність статті зумовлена тим, що жодне точне дослідження словникового складу мови не може обійтися без глибоко розгляду питань омонімії. Не менш важливою є й розробка проблем омонімії для вирішення задач інженерної, структурної, комп’ютерної лінгвістики в цілому.